Contact

In deze rubriek is de interactie geregeld met de luisteraars. Ommdat het programma wekkerradio vaak live is, bestaat de mogelijkheid om te reageren via skype of via de email. Ook kan via deze website worden gereageerd onder de contactrubriek via het gastenboek.

Het gastenboek
Zet een berichtje in het gastenboek

Via het gastenboek kan de buitenwereld zien wat jou als luisteraar bezighoudt. Als je een reactie in het gastenboek plaatst, zal ik zeker reageren. Je bent van harte welkom in het gastenboek van 'Wekkerradio'.


Mailen
Reageer via de e-mail

Door op de e-mail button hiernaast te klikken kun je een bericht sturen naar de reactie van het programma 'Wekkerradio'. Zo kun je anoniem reageren als je dat wilt. Uiteraard kan er ook worden gemaild naar het eigen e-mailadres van 'Wekkerradio': mail@reinroosendaal.nl.

Een verzoekplaat
Reageer via de e-mail

Het is ook mogelijk een plaat tippen voor een uitzending van 'Wekkerradio'. Ook kun je terugzien welke platen zijn gedraaid in vorige uitzendigen van 'Wekkerradio' in de rubriek 'Programma archief' - 'Playlisten en terugluisteren'. In het algemeen wordt in wekkerradio, soul en pop gedraaid. In deze categorie zijn veel platen die binnen het format van 'Wekkerradio' en de overige programma's van Radio Horion. Mail jouw verzoekplaat naar: mail@reinroosendaal.nl of klik op 'The DJ' hiernaast.