Biografie

1982 - 1990 Vrij radio stations

Bij de 'vrije radiostations' heb ik mijn eerste ervaring opgedaan. De werkzaamheden varieerden van technische dienst (studio's en zenders bouwen en deze bedrijfsklaar maken) en het maken van diverse programma's als DJ.

1991 - 1992 Zieken & Bejaarden Omroep Radio Mozaïek Zevenaar
Logo Moraik

Hier heb ik de techniek bij het sportprogramma verzorgd en ben ik invalpresentator geweest bij het sportprogramma. Verder heb ik reparaties uitgevoerd aan de apparatuur bij de technische dienst. Daarnaast zijn ook diverse jingles en commercials ingesproken.

1992 - 1993 Olympia Didam (Later Muziekstad Radio)

Bij Olympia heb ik reparaties uitgevoerd bij de technische dienst en diverse programma's gemaakt waaronder: 'Ontbijten met Rein'. Dit was een bandprogramma met nieuwtjes en gevarieerde muziek. 'De plezierige 20' was een hitparade die werd samengesteld aan de hand van de lokale verkoopcijfers van platen uit de regio. De productie, techniek en presentatie verzorgdeik zelf. 'The Sound of Music Dance Show' was een programma waarin dance-muziek gedraaid werd met een uitgaansagenda. Ook heb ik bij Olympia diverse jingles en commercials ingesproken.

1994 - 1998 Favoriet F.M in Zevenaar
Logo Favoriet FM

Bij Favoriet F.M. heb ik, naast werkzaamheden voor de technische dienst en 'inval diskjockey', de techniek verzorgd voor het praatprogramma 'Koffie Compleet' en heb ik diverse programma's gemaakt waaronder: 'De avond Uren' een programma met het laatste popnieuws en andere wetenswaardigheden op de maandagavond en 'De ontbijtshow'. Ook bij Favoriet F.M. heb ik diverse jungles en commercials ingesproken.

1992 - 1998 IJsselstad Radio Doetinchem (voorheen Radio Doetinchem, later Stadsradio Doetinchem)

Bij IJsselstad Radio heb ik programma's gemaakt zoals 'De middagmix' dat elke werkdag was te horen. Dit was een programma voor 'jongeren' met daarin op de halve uren locaal en regionaal nieuws dat door mijzelf werd gelezen. 'Tussen de bedrijven door' is een programma met een 'Arbeidsvitamine-achtige inslag' met op de halve uren locaal en regionaal nieuws, dat deels door mijzelf werd verzorgd. 'The Sound of Music Dance Show' draaide zaterdag avond van 21.00 tot 23.00 uur met als hoofd item de Dance Top 20. De dancelijst die werd samengesteld in samenwerking met de locale discotheken en de sponsor 'Muziekcentrum Huls Doetinchem'. Verder heb ik de Top 40 gepresenteerd. Van november 1997 tot maart 1998 ben ik als programmaleider verantwoordelijk geweest voor de dagprogrammering.

1999 - Heden Radio Horizon Aalst-Waalre, Cranendonck en Heeze-Leende
Logo RTV Horizon

Na mijn verhuizing naar Brabant ben ik gestart bij Radio Horizon. Daar heb ik diverse programma's gemaakt waaronder 'Goede Morgen' van maart 1999 tot juni 2000 waar ik de techniek en presentatie voor zijn rekening nam. Dit programma werd op Mini-Disc opgenomen en gedraaid 's morgens van 7:00 tot 8:00 uur. Dit programma werd twee keer in de week verzorgd. 'De swingende Hitmiddag' was een programma dat werd gevuld met Popmuziek en op de halve uren het lokale nieuws en de agenda. Na een periode van afwezigheid in verband met studie en een verhuizing naar Tilburg ben ik sinds februari 2010 weer actief binnen de programmering.